top of page

Wissel Bieren

Toch nog op zoek naar 'n ander biertje of het onbekende verkennen..? Ontdek onze wisselende speciaal bieren!

*zolang de voorraad strekt.

IJWIT

IJwit is een bier van Brouwerij 't IJ te Amsterdam. Een stevig witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag.

IWitbier gebrouwen met gerstemout en tarwemout. De IJwit is gekruid met citroen en korianderzaad

 ◘ 6,5 % 

SKUUMKOPPE

Texels Skuumkoppe is al jaren het meest gedronken bier uit de Texelse Bierbrouwerij. Het is een bier gebrouwen van tarwe- en gerstemout. Fris en fruitig en toch vol van smaak, dankzij de gist die een romige fruitigheid geeft. Texels Skuumkoppe is heerlijk bij visgerechten. Een andere aanrader is om een goede scheut door het pannenkoekenbeslag te doen. De alcohol verdampt tijdens het bakken, dus kids kunnen zo ook genieten van pannenkoeken met Texels karakter! Tijdens de Dutch Beer Challenge 2017 werd Skuumkoppe bekroond met een gouden medaille. In 2020 werd dit bier tijdens dezelfde competitie opnieuw bekroond, nu met brons.

◘ 6,0%

BLONDEN   OS

Blonden Os is een ambachtelijk bier van hoge gisting dat historisch gebrouwen werd in de brouwerij Bourgogne Des Flandres te Brugge. Op het eerste zicht doet dit blonde bier denken aan de wonderlijke Vlaamse bieren van vroeger met zijn eenvoud en natuurlijke elegantie

Vlaamse blond Ale. ◘ Alc. 6,5%

ijwit.jpg
€ 5,50
skuumkoppe.jpg
€ 5,50
blonden os.jpg
€ 5,50
Bier Proeverij

laat je eens verrassen !
3 heerlijke speciaal Bieren voor € 13,75

Voor € 7,75 serveren wij er

Hollandse hapjes bij.

Proost !

pimpelier.jpg
Tafelkaartje 2023 - Bieren Proeverij Voor.jpg
bottom of page